UWCASA
 
 

220.000

Appartement in Guardamar del segura

106
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
102 m2
Kaveloppervlakte
131 m2
Afstand bushalte
0.4 km
Afstand centrum
0.4 km
Afstand golfbanen
10 km
Afstand huisarts
0.45 km
Afstand strand
0.65 km
Afstand vliegveld
31.7 km
Afstand ziekenhuis
9.8 km
Omschrijving

Appartement in Guardamar del Segura

Dit nieuwe appartement in Guardamar del Segura van 102-131 m2 wordt momenteel gebouwd binnen een aantrekkelijk project! En in het centrum van deze plaats zal dit appartementencomplex worden gerealiseerd. Een modern gebouw met 12 woningen verdeeld over 4 verdiepingen met 2 en 3 slaapkamers met standaard 2 badkamers. Alle woningen hebben buitenterrassen met een privé dakterras, berging en op de begane grond kan men gebruik maken van de luxe Spa voorziening.

De prijs is inclusief de volledig ingerichte badkamers met vloerverwarming, keuken meubels met hoge en lage kasten, een afzuigkap. En de woning wordt voorzien van een pre-installatie airconditioning. Een garageplek is optioneel en kost u € 18.000,-. Oplevering van dit project zal plaatsvinden in juni 2021! Als jullie daarvoor een kijkkeuze willen plannen dan ontvangen we graag even een planvoorstel.

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

En heel goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Balkon
Dakterras
Opslagruimte
Vloerverwarming

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

200.000

Appartement in La Mata

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

200.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE