UWCASA
 
 

110.000

Appartement in Los Alcazares

168
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
65 m2
Kaveloppervlakte
0 m2
Afstand bushalte
0.5 km
Afstand centrum
2 km
Afstand strand
1.5 km
Afstand vliegveld
25 km
Omschrijving

Appartement in Los Altos

Prachtig appartement in Los Altos van 65 m2 zoals te vinden in het mooie Los Alcázares in de buurt van het La Serena golfresort. Dit appartement is goed onderhouden en onlangs gerenoveerd. In deze woning beschikt u als volgende eigenaar over 2 slaap met 2 badkamers, een woonkamer, keuken en een balkon. Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht over de zee, de golfbaan en de bergen.

Ook zijn er een gemeenschappelijk zwembad, gemeenschappelijke tuinen en een gemeenschappelijk terras. Verder beschikt u in dit appartement over airconditioning, dubbel glas, centrale verwarming en een kelder. Mocht uw interesse gewekt zijn stuur ons dan even een planvoorstel om dit geheel te bezichtigen. Ook uw eventuele vragen beantwoorden we graag. Oh ja, deze woning is leeg en dus direct door u te aanvaarden.

Populaire kusten van Spanje

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
CV
Dubbel glas
Golfresort
Kelder
Keuken
Mooie tuinen
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

100.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

149.000

Appartement in Campoamor

ALICANTE