UWCASA
 
 

317.000

Appartement in Torremolinos

90
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
0 m2
Kaveloppervlakte
122 m2
Afstand centrum
0.5 km
Afstand golfbanen
2.2 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
7.8 km
Afstand ziekenhuis
7 km
Omschrijving

Appartement in Torremolinos

Dit appartement in Torremolinos van 122 m2 vindt u binnen een project in het centrum. En in een van de meest bevolkte steden van de Costa del Sol en een populaire bestemming onder de toeristen in Europa. Het is slechts 10 minuten met de auto naar het vliegveld en 20 minuten naar het centrum van Malaga. Alsook een exclusief project met unieke designs, gecreëerd om van het leven aan de Middellandse Zee te genieten.

Maar dit complex bestaat uit 8 woningen, elk met zijn eigen zwembad, terras, zeezicht, garageplek en opslag. De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit en de decoratieve details zorgen voor een waar spektakel in Torremolinos. Ja, deze woningen zijn uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en privacy. Heeft u vragen of wilt u snel een bezichtiging plannen? Stuur dan even een planvoorstel of bel ons.

Zelf sparen met uw vakantiehuis

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Balkon
Garageplek
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Appartement in Moraira

ALICANTE

 
 

300.000

Appartement in Malaga

MALAGA

 
 

300.000

Appartement in Altea

ALICANTE