UWCASA
 
 

139.900

Appartement in Torrevieja

747
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
 
Woningoppervlakte
50 m2
Kaveloppervlakte
63 m2
Afstand bushalte
0.2 km
Afstand centrum
0.3 km
Afstand golfbanen
11 km
Afstand huisarts
1 km
Afstand strand
0.7 km
Afstand vliegveld
45 km
Afstand ziekenhuis
5 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Recent voor u verlaagt van € 149.900,- naar € 139.900,-!! 

Dit prachtige appartement in Torrevieja met 2 slaapkamers is zeer compleet tussen nieuwe appartementen welke momenteel worden gerealiseerd op maar 700 meter van het strand en midden in het centrum van deze stad . Alle voorzieningen vindt u op loopafstand en in de directe omgeving van het complex. Er zijn verschillende modellen binnen dit complex, dit type beschikt over woon/eetkamer met open keuken en toegang tot het balkon, een slaapkamer en een badkamer. Dit complex beschikt over een ondergrondse parkeergarage, bergruimte en een gemeenschappelijk zwembad. Onder de uitrusting valt: compleet meubelpakket, witgoedpakket en een garageplaats. Al deze zaken zijn reeds inclusief in de prijs, wat dit een enorm interessant project maakt. Neemt u contact met ons op voor jullie bezichtiging en meer informatie?

Uw renderende investering

Ook u wilt investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor uw eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit, omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak, om hun toekomstige eigendom te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste? We zien uit naar jullie keuzes en reacties met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop.

Zoekt u toch liever uw vakantiehuis in Spanje op een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al meer dan 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij centrum
Bij zee
Bij zwembad
Garageplek
Meubelen
Open keuken
Witgoed

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

110.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

149.500

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

170.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE