UWCASA
 
 

159.900

Appartement in Torrevieja

154
 


Specificaties
Type
Appartement
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
72 m2
Kaveloppervlakte
82 m2
Afstand bushalte
2 km
Afstand golfbanen
19.4 km
Afstand huisarts
1.3 km
Afstand strand
0.26 km
Afstand vliegveld
33.2 km
Afstand ziekenhuis
4.5 km
Omschrijving

Appartement in Torrevieja

Tijdelijk voor u verlaagd van € 163.000,- naar € 129.000,-!

Dit prachtige appartementencomplex met 10 woningen is te vinden op loopafstand van het strand en het centrum van deze stad. U heeft de keuze uit verschillenden modellen met twee slaapkamers, waaronder onder andere penthouses. Bij dit appartement in Torrevieja van 74-83 m2 heeft u als eerste eigenaar een gemeenschappelijk dakterras met zwembad. Door de ingang komt u in de open woon-, eet- en keukenruimte van 20 m² welke perfect is om samen in te eten en te genieten van een leuke ontspannende avond om naar een film te kijken.

Achter de keuken bevinden zich de twee slaapkamers, de hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, de andere één-persoon-slaapkamer met badkamer op de gang. Dit eigendom biedt u ook de mogelijkheid om te zitten op het ‘Patio’ terras of het gemeenschappelijke dakterras met zwembad. Dit gebouw is een geweldige kans om te investeren in een vakantiehuis of een permanente woning. Als u meer wilt weten over deze woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of een bezoek in ons kantoor. De opleving is voor u gepland in april 2020. Wanneer zouden jullie je kijkkeuze willen inplannen? Stuur ons dan eerst even een planvoorstel.

Goed verhuurbare investeringen

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Bij strand
Bij zwembad
Dakterras
Keuken
Tuin/terras

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

170.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE

 
 

182.000

Appartement in Torrevieja

Alicante, spain

 
 

183.000

Appartement in Torrevieja

ALICANTE