UWCASA
 
 

5.950.000

Villa in Benahavis

125
 


Specificaties
Type
Villa
Nieuwbouw
 
Slaapkamers
5
Badkamers
5
Zwembad
 
Woningoppervlakte
787 m2
Kaveloppervlakte
5000 m2
Afstand centrum
10 km
Afstand golfbanen
1 km
Afstand strand
10 km
Afstand vliegveld
70 km
Afstand ziekenhuis
10 km
Omschrijving

Villa in Benahavis

Geweldige nieuwe moderne villa in Benahavis van 787 m2 gelegen op een landgoed van 5.000 m2 in de meest exclusieve wijk tussen Marbella en Benahavis. De ligging in de bergen garandeert een spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse zee richting Gibraltar. De hoofdslaapkamer heeft een eigen kleedkamer en een eigen terras om te genieten van de fraaiste uitzichten.

Deze woning wordt aan u als volgende eigenaar verkocht met volledig uitgeruste keuken en badkamers, een ruime open woonkamer, een open haard. Alsook vloerverwarming en airconditioning, evenals een jacuzzi op het dakterras. Natuurlijk kunt u ook genieten van de prachtig aangelegde tuin met uitzicht op zee en infinity pool of het verwarmde binnenzwembad. Wilt u binnenkort een bezichtiging met ons inplannen? Stuur dan eerst even een planvoorstel.

Meer rendement dan rente

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw snel stijgende. En, door uw nieuwe eigendom renderend te verhuren (eventueel via onze organisatie) genereert u extra inkomsten! Dus, wanneer komt u gezellig kennis maken met ons en onze uitgebreide mogelijkheden? U krijgt dan direct antwoorden op al uw restvragen over optimaal wonen in uw eigen vakantiehuis in Spanje.

En zelf grip op uw vermogen

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Dakterras
Garage
Keuken
Opslagruimte
Tuin/terras
Vloerverwarming
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

6.500.000

Villa in Javea

ALICANTE

 
 

183.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

340.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE