UWCASA
 
 

299.950

Villa in Orba Vallei

300
 


Specificaties
Type
Finca
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
 
Woningoppervlakte
214 m2
Kaveloppervlakte
1000 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Orba Vallei

Tijdelijk voor u verlaagd van € 325.000,- naar € 299.950,-!!  Deze 5 slaapkamer villa in Orba Vallei is te vinden in een ruim opgezette villawijk in Benidoleig met uitzicht over de vallei richting de zee. Dit huis bestaat uit 2 verdiepingen waarbij de bovenste etage beschikt over een wooneetkamer, open keuken, gesloten naya, twee slaapkamers met inbouwkasten en elk een eigen badkamer. De begane grond biedt u als eigenaar een wooneetkamer, 3 slaap met 2 badkamers (waarvan 1 ensuite). Er is centrale verwarming, airco, dubbele beglazing, een garage, berging en klein zwembad van 3 x 3 meter op dit landgoed van 1.000 m2. Past dit precies binnen jullie Spaanse plannen? Plan dan snel een bezichtiging met ons in van deze en vergelijkbare woningen. Wanneer schikt dit het beste?

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Spaart u ook liever in stenen?

Uw vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak.

Faciliteiten
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

265.000

Villa in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

530.000

Finca in Orba Vallei

ALICANTE

 
 

590.000

Finca in Orba Vallei

ALICANTE